Kaip išsirinkti kreminę pudrą, jeigu oda sausa?

Kaip išsirinkti kreminę pudrą, jeigu oda sausa?

Jeigu tavo oda yra išsausėjusi, o tu trokšti lengvo dengimo ir veido odos pudros, kuri nesausins veido odos – siūlome dengti veidą su kremine pudra. Tačiau kreminių pudrų pasirinkimai, gali apsukti galvą, todėl sudarėme sąrašą, pagal, kurį išsirinksite kreminę pudrą, kuri puikiai tiks Jūsų veidui.

 

Svarbu atkreipti dėmesį į kreminės pudros ingredientų sąrašą! Jums pudra tiks, jeigu joje yra tokie ingredientai kaip: glycerin, hyaluronic acid ar aloe vera. Šie ingredientai neišsausina odos.

 

Geriausia rinktis kremines pudras, kurios drėkiną veido odą. Šios pudros savo aprašyme ar ant pakuotės turės žodžius kaip „Moisturizing“ ar „Hydrating“, tačiau ne visada, tad verta atkreipti dėmesį ir į produkto sudėtį.

 

Dažniausiai sausiaodėms siūlome satininį užbaigimą.  Kreminė pudra su satininiu pabaigimu (satin finish) leis odai atrodyti žvilgančiai ir sveikai. Taip oda neatrodys sausa.

 

Dengimas yra taip pat svarbus aspektas. Pudros, kurios natūraliai dengia odą, leidžia išlyginti veido odos atspalvį. Taip lengvo dengimo pudra, neišryškina išsausėjimų.

 

Tad, jeigu oda sausa rekomenduojame rinktis kreminę pudrą, kuri drėkins veido odą ir bus su satininiu užbaigimu.  Mes siūlome PAESE „Collagen Moisturizing“ ir PAESE „Lifting Foundation“.

 

Kreminė pudra "Lifting Foundation" - Lengva, lyginanti kreminė pudra. Suteikia itin švelnų matinį efektą, paslepia netobulumus. Gausi aktyviųjų ingredientų, kurie ramina odą ir pagerina jos elastingumą.

 

Kreminė pudra "Collagen Moisturizing" - Drėkinanti kreminė pudra, kuri padeda nuraminti odą bei mažina odos tempimo jausmą, sausumą. Kreminė pudra be priekaištų paslepia visus spalvinius netolygumus, odos raudonį, suteikianti tolygų atspalvį.

 

O kokią kreminę pudrą naudoji tu?