Kaip išsirinkti tinkamą šešėlių paletę?

Kaip išsirinkti tinkamą šešėlių paletę?

Kaip išsirinkti tinkamą šešėlių paletę?

 

Sunku išsirinkti tinkamą šešėlių paletę, kai tiek daug pasirinkimų. Todėl pabandysime Jums padėti išsirinkti paletę, kuri bus kokybiška ir pamėgta Jūsų.

 

Atkreipkite dėmesį į savo odos atspalvį.

Skirtingi šešėlių atspalviai dera su tam tikru odos atspalviu. Jeigu turite šviesią odą, tada Jums puikiai tiks pastelinės, šviesiai rožiniai ir rudi atspalviai. Jeigu turite tamsesnę, odą į geltonumą, Jums labiau tiks auksiniai, bronziniai ir tamsiai rudi atspalviai, kurie puikiai derės su Jūsų odos tonu.

 

Kada dažniausiai dėvite makiažą?

Pagal šį atsakymą galėsite išsirinkti atspalvius. Kasdieniam įvaizdžiui siūlome paletę, kurioje yra neutralių atspalvių, rudų, pilkų ir gelsvų. Tuo tarpu, jeigu norite vakarinio įvaizdžio siūlome rinktis paletę su ryškiomis spalvomis, kaip ryškiai raudona, tamsiai mėlyna, elegantiška purpurinė.

 

Šešėliai gali paryškinti Jūsų akis.

Žali atspalviai puikiai paryškins rudas akis, o žaliaakėms žavingai atrodys purpuriniai šešėliai. Tuo tarpu mėlynų akių savininkėms, orandžiniai ir mėlyni šešėliai paryškins akis.

 

Geriausios paletės turi šešėlius, kurie sukuria skirtingus užbaigimus.

Matinis užbaigimas sukuria natūralu įvaizdį, tuo tarpu blizgūs šešėliai suteikia dramatišką efektą, kuris atkreipia žvilgsnį būtent į Jūsų akių makiažą.

 

Atsižvelkite į akių šešėlių kokybę.

Įsitikinkite, kad šešėliai yra gerai pigmentuoti ir lengvai dengiasi. Kokybiška šešėlių paletė – netrupa, o pasidažius šešėliai turėtų laikytis keletą valandų, neprarasdami ryškumo.

 

Biudžetas – kiek galite sau leisti išleisti ant šešėlių paletės?

Makiažo palečių būna įvairių nuo brangių, iki pigių. Kad išsirinktumėte geriausią, Jums reikia paklausti savęs, kaip dažnai ketinate ją naudoti ir ar verta investuoti į tikrai brangią, bet gražią šešėlių paletę.

 

Jeigu atsižvelgsite į šiuos punktus, tikime, kad atrasite savo mėgstamiausią paletę!