Veido modeliavimo pradžiamokslis

Veido modeliavimo pradžiamokslis

Ieškant interneto platybėse informacijos apie veido modeliavimą, rasite galybę skirtingų būdų. Tačiau pagrindinė taisyklė, kuria reikia vadovautis: tamsinti tas vietas, kurias norite optiškai sumažinti. Ir šviesinti tas vietas, kurias norite išryškinti. Štai keli patarimai, kurie padės nepriekaištingai atlikti šią makiažo techniką.
 

1. Naudokite veido bazę

Jeigu modeliuojate veidą su sausu produktu, rekomenduojame naudoti drėkinančią veido bazę, kuri padės jums tiek lengviau sumodeliuoti veidą. Tokiu būdu jūsų oda taip pat neišsausės.

Jeigu naudojate kreminio modeliavimo būda, tuomet jums reikės matinės makiažo bazės, kuri sustabdys veido riebaliuko išsiskyrimą ir padės sukurtam įvaizdžiui išsilaikyti kur kas ilgiau.
 

2. Padenkite veidą makiažo pagrindu

Natūralesniam įvaizdžiui sukurti jūs galite nedengti kreminės pudros. Tačiau norint sukurti išraiškingą įvaizdį, pamaskuokite visus savo veide matomus spalvinius netolygumus. Taip sukursitę gražią ir vientisą „drobę“ tolimesniems eigos etapams.
 

3. Kaip modeliuoti veidą su kreminiais produktais?

Jeigu jūsų oda yra sausa ir mėgstate natūralesnį įvaizdį, jums patiks kreminis kontūravimas. Tačiau atkreipkite dėmesį, jog šis modeliavimas gali ne taip ilgai išsilaikyti, kaip kad modeliavimas sausais produktais.

Galite naudoti dviem tonais tamsesnę kreminę pudrą arba maskuoklį negu jūsų odos spalva ir modeliuokite atsižvelgiant į jūsų veido bruožus: skruostai, kaktos sritis, žandikaulis, nosis. Tuomet denkite šiesesnę priemonę centrinėje veido dalyje.

Su puriu teptuku ar kempinėle, viską tolygiai išsklaidykite, kad neliktų jokių linijų ir visi perėjimai susilietų.
 

4. Kaip modeliuoti veidą su sausais produktais?

Šis būdas yra puikus norint sukurti šiek tiek dramatiškesnį įvaizdį. Jis yra puikiai tinkamas riebesnį odos tipą turinčioms merginoms.

Naudojant vidutinio pločio teptuką, veido modeliavimo priemone braukite šiek tiek po skruostu, kur matosi natūraliai krentantis šešėlis.

Švelniai perbraukite produktu ties plaukų augimo linija. Tai vizualiai sumažins jūsų kaktos sritį.

Švariu, vidutinio storumo teptuku viską išsklaidykite, kad nebūtų jokių aštrių linijų.

Paarimas: jeigu padengėtė per daug sausos modeliavimo priemones, rekomenduojame visą makiažą pradėti iš naujo. Bandant taisyti situaciją, galite tik dar labiau sugadinti makiažo įvaizdį.

Naudojant kreminius produktus, paimkite nedidelį kiekį savo įprasto makiažo pagrindo ir išretušuokite netinkamas zonas.