Kaip išgauti putlių lūpų efektą natūraliai, be jokių injekcijų?

Kaip išgauti putlių lūpų efektą natūraliai, be jokių injekcijų?

Taip, tai tikrai įmanoma. Jeigu visuomet svajojote apie putlias lūpas, jūs galite susikurti šį įvaizdį vos kelių produktų pagalba ir jums nereikės baimintis injekcijų skausmo.
 

Pirmas žingsnis
 
Nušveiskite ir padrėkinkite lūpas. Tinkamai paruošti lūpas makiažui, ko gero yra vienas pirmiausių žingsnių, kurį reikėtų atlikti. Atliekant savo odos priežiūros rutiną, švelniu lūpų šveitikliu, ar sudrėkintu švelnių šerelių dantų šepetėliu pašalinkite visas negyvąsias odos ląsteles.

Kai nusišveitėte lūpas, palepinkite jas ypatingai drėkinančiu balzamu ar lūpų kauke. Prieš pradedant makiažą, visuomet rekomenduojame pirmiausia padengti lūpas balzamu, kad atėjus laikui lūpų makiažui jos būtų švelnios ir lūpdažis dengtųsi itin lengvai.
 


 

Antras žingsnis
 
Panaudokite lūpas putlinantį produktą. Tokius lūpų balzamus galite rasti kone kiekvienoje parduotuvėje. Šių produktų poveikis suteiks lūpoms natūraliai atrodančios apimties. Nepamirškite leisti šiam produktui susigerti ir palaikyti bent kelias minutes.


 

Trečias žingsnis 
 
Technika, kurią naudoja dauguma žymių vizažistų ir ją itin išpopuliarino žymioji Kylie Jenner, tai truputėli apveskite savo lūpas už jų natūralaus kontūro.
 
Labai svarbu nepersistengti, stenkites lūpų napvesti daugiau nei 1-2 mm jūsų natūralaus kontūro, nes kitu atveju galite atrodyti kaip klounas.
 
Itin natūraliam efektui išgauti, švelniai išretušuokite sukurtą pravedimą, kad neliktų aštrių linijų.