6 patarimai, kurie padės išsilaikyti jūsų makiažui po veido kauke

6 patarimai, kurie padės išsilaikyti jūsų makiažui po veido kauke

Šiuo metu veido kaukė, kaip ir mobilus telefonas, tapo neatsiejama mūsų kasdienybės dalis. Bet HEY, taisyklės yra taisyklės, visi mes jų turime laikytis. smiley-laughing.gif Tačiau šiuo metu, viena didžiausių problemų, su kuriomis susiduria makiažo mylėtojos – veido kaukė nutrina visą mūsų sukurtą įvaizdį.
 

Sakytumete: ,,Nesidažykite ir nebus problemų.“ Tiesa, tačiau jeigu tai mums teikia džiaugsmo, kodėl gi nepasipuošti?

Dalinamės su jumis 6 patarimais, kurie garantuojame padės jūsų makiažui išsilaikyti kur kas geriau. Išbandėme šiuos patarimus „Stiliaus kodo“ kolektyve ir galime patvirtinti, kad skirtumas buvo akivaizdus. 

1.  Viskas prasideda nuo odos paruošimo

Bet kuris makiažo įvaizdis turi prasidėti nuo tinkamos veido odą puoselėjančios rutinos. Tai padės jums išvengti nepageidaujamų bėrimų nuo veido kaukės. Jeigu yra galimybė, naudokite odos priemones, kurios nėra sukurtos aliejiniu pagrindu. Pavyzdžiui intensyvų veido kremą pakeiskite į lengvą drėkinamąjį kremą. Ant pakuotės dažnai nurodomas pavadinimas „Oil free“.
 
Lengvas kremas, kurį galite išbandyti – „Water and skin“ 


 

 2. Pirmenybė – akių makiažui

Kad jūsų veido odos pagrindas atrodytų tobulai, pirmiausia paryškinkite savo akis. Akių šešėlių dalelės nesutemps jūsų veido pagrindo ir taip pat nenutrinsite makiažo pagrindo rankomis.

Kadangi ryškių lūpų akcentas kuriam laikui gali būti pamirštas, tai yra puiki proga paeksperimentuoti su savo akių makiažu.
 


 3. Makiažo bazė – must have

Norint, kad makiažas išsilaikytų kuo ilgiau, įtraukite į savo grožio rutiną makiažo bazę. Paruošę odą drekinamuoju kremu, paimkite žirnelio dydžio kiekį makiažo bazės ir denkite T zonoje. Produktą išsklaidykite nuo veido centro į išorę sukamaisiais judesiais.

Tai užtikrins, kad didžioji dalis makiažo bazės nuguls ant jūsų centrinės veido dalies, kurioje išsiskiria daugiausiai riebalo.

Makiažo bazes tinkančias jūsų odos tipui rasite čia.
 

 

4.  Pamirškite švytinčius/satininius makiažo pagrindus

Nors lengvos konsistencijos, švytintys makiažo pagrindai yra sezono topas vasarą, tačiau šiam sezonui juos verčiau pamiršti. Šie makiažo pagrindai lengviau nusitrina ir nuslysta nuo veido odos.
Rekomenduojama rinktis ilgai išliekančią, matinę makiažo pagrindo formulę, kuri padės makiažui išsilaikyti kur kas ilgiau.


 

 5. Užfiksuokime biria pudra

Šis žingsnis padės jūsų kreminiams produktms išsilaikyti vietoje. Rinkites transparantinę birią pudrą, kuri sulaikytų riebalų išsiskyrimą.
Šiam žingsniui padės Paese ryžiu pudra.


 

 6. Taip, tu gali devėti lūpų dažus

Dėvėti kaukę yra privaloma visose viešuose vietose. Tačiau jeigu nori pasivaikščioti gamtoje ir tuo pačiu pasipuošti lūpdažiu, vis dar galite devėti švelnų lūpų atspalvį, kuris nesuteps nei jūsų kaukės, nei išteps jūsų smakro.

Šiam atvejui į pagalbą keliauja lūpų pieštukas, kuris ilgiausiai išsilaikys ant jūsų lūpų.

Rekomenduojame rinktis matines tekstūros produktus, kadangi jie yra linkę išsilaikyti ilgiausiai.