KONTŪRAVIMO PALETĖ KASDIENIAM NAUDOJIMUI

KONTŪRAVIMO PALETĖ KASDIENIAM NAUDOJIMUI

Šiandien su Jumis dalinamės klientės Viktorijos nuomone apie PAESE kontūravimo paletę:

Apie dekoratyvinę kosmetiką kalbu gana retai, nes dažausi tikrai retai ir dažniausiai naudoju tik mineralinę pudrą arba kompaktinę pudrą ir blakstienų tušą. Tačiau artėjant vasarai norisi veidui suteikti daugiau spalvų, tad vien šių priemonių man pradėjo nebeužtekti. Didžiausias mano noras buvo išmokti tobulai sukontūruoti veidą. Na, o nepriekaištingam veido kontūravimui žinoma reikia ir nepriekaištingų priemonių, tad man į pagalbą atkeliavo Paese kontūravimo paletė. Apie šią paletę skubu ir Jums šiandien papasakoti.

Paėmus šią paletę į rankas iškarto sužavi jos elegantiškas, rafinuotas, stilingas juodas įpakavimas. Paese kosmetikos įpakavimai man vieni gražiausių, nes jie alsuoja prabanga bei kokybe. Kontūravimo paletės dėkliuke galima rasti didelį veidrodėlį, tad papildomai nešiotis veidrodėlio jau nebereikia.

Išbandžius spalvas ant rankos jos pasirodė labai pigmentuotos bei tikrai gražios. Žinau, kad dauguma profesionalių visažisčių dirba su Paese kosmetiką, tad pagalvojau, kad man besimokančiai kontūruoti veidą su šia kontūravimo palete bus iš tiesų labai sunku dirbti, tačiau klydau.


Kadangi spalvos tikrai gerai pigmentuotos stengiausi priemonės nepadauginti. Paėmusi priemonę su šepetėliu, šepetėlį švelniai nukračiau ir tik tada tepiau priemonę ant veido. Priemonė ant veido pasiskirstė labai gražiai bei puikiai išsiretušavo. Šviesiausia spalva pašviesinau kaktos bei nosies vidurį, smakrą ir vietą virš viršutinės lūpos. Tamsesne spalva (naudojau vidurinę) patamsinau nosies šonus, kaktos bei smakro šonus ir skruostikaulių apačią. 
Švelniai išretušavus kontūravimo priemonę veido kontūrai labai gražiai bei natūraliai pasiryškino. 
Nors dar tik mokausi tobulo kontūravimo galiu drąsiai rekomenduoti Paese kontūravimo paletę, nes jos spalvos gražios bei tikrai labai gerai pigmentuotos. Su šia palete galima išgauti kokį tik norite veido kontūravimą. Priemonė pasidengia bei išsiretuošuoja natūraliai bei tikrai gražiai.

Daugiau Viktorijos atsiliepimų apie įvairius kosmetikos produktus, rasite čia: http://meile-svajoti.blogspot.lt/