KREMINĖ PUDRA LONG COVER FLUID

KREMINĖ PUDRA LONG COVER FLUID

Ne paslaptis, kad visi gamintojai apie savo produktus kalba tik geriausius ir gražiausius žodžius. Tačiau kiekviena moteris yra individuali. Ir kas idealiai tinka vienai, gali netikti kitai. Todėl šiandien norime pasidalinti objektyvia mūsų klientės Mildos nuomone apie kreminę pudra LONG COVER FLUID.

Smagaus skaitymo!


Vis pagalvoju, kiek aktualumo turi įrašai apie makiažo pudras būtent baltos odos savininkėms, nes vis tik man kartais tenka pavargti, kol randu kažką, kas tikrai tiks baltai, neutralaus tipo odai ir sulygins kūno spalvą su veido ir dar atrodys gražiai. Tad vienas tokių mėginimų atrasti tą vienintelį – Paese pudra Long Cover Fluid, spalva #0,5. 

Mano nuomonė apie produktą: Keista, bet produktas nelabai skirtas mano odos tipui, tačiau man visai tiko. Šiuo metu, kai mano oda ir sausa ir riebi iš kart, tokios pudros kaip ši atrodo tarsi išsigelbėjimas. Nors nėra per sunki, tačiau ant odos užtepus jaučiasi, jog kažkas ant jos būtų. Negaliu pasakyti, kad labai linkusi bėgti į raukšleles, nes klaidžiojant po namus nefiksavus pudros, ji man nesubėgo į šypsenos linijas, ko labiausiai bijau iš įvairių pudrų.

Kalbant apie poras – jei nenaudosite bazės, ji nepaslėps jų vizualiai, tačiau labiau nei kokia nors matinė jų neryškins.

Veidas be makiažo pagrindo:

Veidas su makiažo pagrindu:

Pudrą dengiu kempinėle, nedėdama per daug produkto, todėl negaliu pasakyti, kad maskavimas 3,5 iš 4 (aukštas), kaip rašoma ant pakuotės – laisvai galiu matyti savo didesnius spuogelius, tačiau strazdanas ji paslepia neblogai. Tačiau dengiant kempinėle, ją nesunku sluoksniuoti, vis tik reikia duoti jai minutę kitą apdžiūti.

Tiesa, pagrindinis mano minusas, kad vis tik išsigandau pirkti #00 (porcelian) atspalvį – nes #0,5 man per tamsus ir šiokį tokį kontrastą tarp kaklo ir veido galiu matyti – manau galit ir jūs.

Kitas mano minusas – mentelė. O, kad jūs žinotumėt, kaip nekenčiu mentelių ar produktų, kurie turi išbėgti patys.

Iš kitos pusės, nors ši pudra šiek tiek riebesnė ir blizgesys su ja išlenda greitai, tačiau man viską visada fiksuojant permatoma pudra ši problema nėra aktuali. Be pataisymų pilnai atlaiko apie 4 valandas.

Ar patiko produktas? Taip, išskyrus mentelės dalį. Ar rekomenduočiau? Taip. Tačiau riebesnės odos savininkės turėtų nepamiršti būtinai ją fiksuoti.

Daugiau Mildos atsiliepimų apie kosmetiką skaitykite čia: https://mospblog.wordpress.com/