HIALURONO SERUMO NAUDA JŪSŲ ODAI

HIALURONO SERUMO NAUDA JŪSŲ ODAI

Apie hialurono teikiamą naudą esame girdėję ne vieną kartą. Tačiau labai įdomu, ką apie šį serumą mano mūsų klientė Viktorija?
Dalinamės Viktorijos komentaru:

Labai dažnai manęs klausdavo, kodėl mano makiažas atrodo taip gerai su viena ar kita pudra, o oda spindi bei atrodo sveikai. Mano maža paslaptis - hialurono serumas. Šiuo metu šių serumų yra tikrai didelis pasirinkimas, ne tik dauguma natūralios kosmetikos gamintojų jų turi, bet ir šis ingredientas neretai papildo eilę kremų sudėčių. Svarbiausias kriterijus renkantis serumą, kuo didesnė hialurono koncentracija ir, patikėkite, jūs pamatysite, kaip greitai keičiasi jūsų odos būklė. Šį kartą išbandžiau serumą iš PAESE, kurį drąsiai rekomenduoju ir jums, nes serumas iš ties puikus. 


Visi puikiai žinome, kad hialurono rūgštis pagreitina audinių ląstelių atsinaujinimo prosesus, gerina mikrocirkuliaciją, mažina odos sausumą, perštėjimą, skatina naujų odos ląstelių dauginimąsi ir žaizdelių gijimą. Hialurono rūgšties molekulės pritraukia iki 500 kartų už save didesnį kiekį vandens, todėl suteikia odai putlumo ir apimties, lygina raukšles, odą minkština ir švelnina – grąžina odai jaunystę. Hialuronas taip pat išsaugo ląstelių struktūrą bei apsaugo nuo išorinių pažeidimų ir bakterinių infekcijų. Kadangi hialuronas sugeria ypač daug vandens, jis yra svarbus audinio hidratacijai, ląstelinėms funkcijoms. Išvardijus tiek daug hialurono pliusų, tampa akivaizdu, kad hialurono serumas yra tikras jaunystės eleksyras. Nors šis produktas tinkamas absoliučiai bet kokio odos tipo odai, labiausiai turėtų atkreipti į jį dėmesį sausiaodės bei su odos šerpetojimu kovojančios merginos. Serumas labai skalsus, jo reikia vos kelių lašiukų, kad pilnai padengti veidą bei kaklo zoną. Labai greitai susigeria, po savęs nepalieka jokio lipnumo, tik labai lygios bei švelnios odos efektą.

Daugiau Viktorijos atsiliepimų rasite čia: http://grozioblogasbeautyblog.blogspot.lt