KĄ REIKTŲ ŽINOTI APIE LŪPAS IR JOMS SKIRTAS PRIEMONES?

KĄ REIKTŲ ŽINOTI APIE LŪPAS IR JOMS SKIRTAS PRIEMONES?

Paskutinis makiažo akcentas – gražios, sveikos ir putlios lūpos! Norisi grafiškų, įrėmintų lūpų – lūpų pieštuku nupieškite kontūrą, liniją išretušuokite su sintetinio plauko teptuku ir pritaikykite lūpų dažus. Jei norisi lengvų lūpų – pieštukas nebūtinas.

Kaip pasirinkti sau tinkamą spalvą?

Jei jūsų akys žalios, rudos, o plaukų spalva turi šiltų, kaštoninės, ugninės spalvos, odos pigmentas gelsvas – rinkitės lūpų dažus, turinčius šiltesnius atspalvius.

Jei jūsų akys mėlynos, plaukai turi pilkšvo atspalvio, o oda balkšva – rinkitės lūpų dažus, turinčius šaltesnius atspalvius.

 

Kaip pasirinkti lūpų dažų konsistenciją?

Lūpų dažai su argano aliejumi  –  „Must have“ kiekvienai! Puikus pasirinkimas tiek naudoti kasdien, tiek paryškinti lūpas einant į vakarėlį. Šių dažų spalvų įvairovė, o pojūtis ant lūpų nepriekaištingas – nelimpa, drėkina lūpas, nedžiovina, suteikia spalvą, ilgai išlieka.

Norisi dar lengviau? „Beautylipgloss“ lūpų blizgis suteiks putlumo, lengvą atspalvį bei sudrėkins lūpas.

Tačiau, jei tikrai nori atrodyti ryški, ilgai pamiršti apie tai, kad esi pasidažiusi, atrodyti nepriekaištingai bei nori matinių lūpų – rinkis „Silky Matt“!

 

SVARBU!

Kad lūpų oda nebūtų apsišerpetojusi, porą kartų per savaitę lūpas reikėtų pamasažuoti sudrėkintu dantų šepetėliu. Taip pašalinamos negyvos lūpų odos ląstelės ir suaktyvinama kraujotaka.

Taip pat nepamirškite lūpas palepinti natūraliais aliejais ar balzamais, kurie ne tik drėkina odą, bet ir maitina.